Biljetter

FULLBOKAT

anmälan OCH BILJETT

Undret 2019 är nu fullbokat. Det går fortfarande att ställa sig i väntelista. Undret är till för dig som är intresserad av att utforska teman, frågeställningar och utmaningar inom mat, småskaligt jordbruk och hållbarhet. Vi välkomnar och hoppas på en deltagarskara från ett spektra av erfarenheter, roller, synvinklar och med en bred geografisk spridning. Undret kommer främst att genomföras på svenska men deltagare från hela Norden är välkomna. 

Vill du köpa en biljett till Undret fyller du anmälningsformuläret nedan. Dagsbiljetten kostar 1070 kr (inkl 25 % moms). Middagsbiljetten kostar 350 kr (inkl 12 % moms) och kan köpas som tillägg till dagsbiljetten. När du fyllt i anmälningsformuläret får du en faktura och din personliga biljett via mejl. Fakturan kan betalas via Swish eller bankgiro. OBSERVERA att anmälan är bindande.

Viktiga datum

  • 19 juni öppnar för intresseanmälningar

  • 13 september sista anmälningsdag

  • 15 september Undret sker

Biljetter

Biljetterna till Undret kan endast köpas av de som fyllt i en anmälan (se ovan) och kostar 1070 kr för dagsbiljett inklusive fika och lunch. Middagsbiljett inkluderar middag och alkoholfri dryck och går att välja till för 350 kr.

DAGSBILJETT

ENTREBILJETT FÖR UNDRET MELLAN KL 10.00-17.00

1070 KR

INKL. FIKA & LUNCH

MIDDAG

MIDDAGSBILJETT FÖR UNDRET

KL 17.00-21.00

350 KR

INKL. MIDDAG & ALKHOLFRI DRYCK

*Denna biljett är ett tillval och går inte att köpa separat. 

PACKA VÄSKAN MED KLÄDER EFTER VÄDER. 

Vi kommer vara utomhus oavsett väderlek!

PRAKTISK INFORMATION

Övernattning

Övernattning kan bokas separat på Ytterjärna Hotell till ett förmånligt pris.  I bekräftelsen på din anmälan finns en kod som du kan använda för att göra bokningen på Ytterjärna Hotell. Du kan med koden boka enkelrum för 650 kr och dubbelrum för 950 kr inklusive frukost /natt (35-40% rabatt). Behöver du/ni skjuts från hotellet till och från Undret så går det att ordna, Undret sker på Under Tallarna som ligger 6 km bort. 

Parkering & transport

Om ni kommer med bil så parkera gärna vid Järna station och gå därifrån, det tar 10-15 min att gå. Undvik kreativa fulparkeringar längs Rönnvägen eller annan plats nära Under Tallarna. Kom gärna med lokaltrafik, cykel, till fots eller samåk. Järna går lätt att komma till med lokaltrafiken från Stockholm eller Södertälje. Dock är det begränsat med tåg- och busstider på söndagar. Vi kommer därför erbjuda transport från och till Södertälje Hamn där anslutning till Stockholm går smidigt.  

Hitta till Undret

Under Tallarna, Rönnvägen 25, 15330 Järna

Undret  - en sammankomst för lärande, nätverkande och samverkan inom mat, småskaligt jordbruk och miljö. 

Följ Undret:              Sprid ordet:

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

Kontakt
Yannick Porter 

yannick@undertallarna.se

Foton av
Erik Olsson, Leonarda Arcidiacono & Mostyn De Beer.

Pressrum